top of page

EXTENSIONS GÖTEBORG

Jackies Frisörsalong Professionell hårklippning, färg, slingor, toning, extensions, rakpermanent. Fjällgatan 30, Masthugget, Linné, Göteborg

JACKIES

SALONG

Hårförlängning Göteborg

jackiessalong.com

Din frisör i Masthugget - Linné

031-126121

Extensions inbakade flätor
Keratinvax extensions
Tape in extensions

EXTENSIONS
INBAKADE FLÄTOR
EXTENSIONS TAPE
KERATINEXTENSIONS

Hårförlängning eller extensions passar dig som vill förlänga ditt hår, få ett tjockare och fylligare hår eller både och. Jackies Salong erbjuder Extensions inbakade flätor, Extensions Keratin och Extensions Tape.

Den hårförlängningsmetod som är bäst för dig beror på ditt hårs förutsättningar, din hårkvalité och på vad du vill uppnå med dina extensions. Jag har arbetat med extensions i över arton år och har gedigen kunskap och erfarenhet inom området. Självklart hittar vi den bästa hårförlängningen för dig och ditt hår.

En bra hårförlängning börjar med en grundlig konsultation. På Jackies Salong kan du också boka tid enbart för en konsultation. Hårförlängningskonsultationen är kostnadsfri.

Extensions.jpg

Extension Keratin

Extension Keratin, keratinvax extensions, är en hårförlängningsmetod där hårslingorna värms fast i det egna håret med keratinvax. Håret delas upp i slingor och löshåret fästs i håret närmast hårbotten, slinga för slinga.

Hårförlängning för kraftigare hårtyper

Keratin är naturligt och skonsamt, men vaxet kan vid borttagningen av löshåret slita på det egna håret. Extension keratin passar därför bäst för lite kraftigare hårtyper. Här på Jackies Salong används ett keratinvax med extra hög keratinhalt för att minska påfrestningen på det egna håret.

Så länge håller Keratinextensions

Keratinextensions håller i cirka 3-5 månader. 

5c42b05d1b3641509a5b14e8e47b08f6.jpg

Extension med tape

Extension tape, tejpextensions eller Tape in Hair Extensions är tunna hårslingor med en speciellt framtagen tejp som fästs in i det egna håret närmast hårfästet.

 

Hårförlängning för tunt och fint hår

Det är en skonsam hårförlängningsmetod eftersom de tunna och lätta slingorna endast är minimalt påfrestande för det egna håret. Tejpextensions passar därför särskilt bra för dig med tunt och fint hår, men resultatet blir fint på alla hårtyper.

Så länge håller Extensions tape

Hårförlängning med tejp håller i cirka 1,5-2 månader.

Straight claret adhesive tape in remy hu

Kostnadsfri konsulation

Är du osäker på vilken hårförlängningsmetod du ska välja? Hör av dig till mig på telefon eller via e-post för att boka in en kostnadsfri konsultation för att avgöra vilken som är den bästa hårförlängningen för dig och ditt hår.

Hair. Beautiful Brunette Girl. Healthy L

Extension inbakade flätor

Extension inbakade flätor kallas också för weaving extensions eller weavingmetoden. 

Weaving extensions

Weavingmetoden går till så att tunna inbakade flätor flätas längs med hårbotten. Löshåret sys sedan fast i flätorna med en speciellt hållbar tråd. Beroende på din hårmängd, hårkvalité och önskat resultat kan hela eller delar av håret flätas och fästas med extensions.

 

Skonsam  hårförlängning

Extensions inbakade flätor är en skonsam hårförlängningsmetod eftersom det blir en minimal påfrestning på det egna håret. Flätorna gör nämligen att trycket fördelas jämnt över hårbotten samtidigt som det egna håret får vila i flätorna. 

Hållbar och naturtrogen hårförlängning

Metoden ger en naturtrogen och hållbar hårförlängning. Den passar dig som vill ha ett mer flexibelt, tåligt och hållbart löshår. Du kan till exempel styla håret nästan hur du vill eller sätta upp håret i en hög tofs utan att någon märker att du har löshår.

Hårförlängning för alla hårtyper

Extensions inbakade flätor passar alla hårtyper, även ett tunt hår eftersom det kan flätas ihop med ett kraftigare syntetiskt hår för att få extra stadga.

Så länge håller Extensions inbakade flätor

Extension inbakade flätor brukar hålla i cirka 3,5 månader.

blont hår

Äkta löshår

På Jackies Salong använder vi både äkta rättvänt hår (remy hår) och syntethår. 

Äkta löshår

Äkta hår ger ett naturligt och mycket fint resultat eftersom håret smälter in i ditt egna hår. Det äkta håret kan färgas, blekas och behandlas precis som ditt vanliga hår.

Syntetiskt löshår

Syntethår är billigare och kan vara ett bra alternativ om du till exempel behöver extra stadga i ditt hår.

Frisör Jackies Salong, Fjällgatan 30, Masthugget, Linné, Göteborg.

VÄLKOMNA!

jackiessalong.com

Din frisör i Masthugget - Linné Göteborg

031-126121

bottom of page