top of page

KERATINBEHANDLING

OCH PERMANENT

Jackies Frisörsalong Professionell hårklippning, färg, slingor, toning, extensions, rakpermanent. Fjällgatan 30, Masthugget, Linné, Göteborg

JACKIES

SALONG

En permanent kan utföras på olika sätt beroende på vilket resultat man vill ha. På Jackies Salong utförs professionell rakpermanent. 

En keratinbehandling är en återuppbyggande behandling för dig som har ett skadat, torrt och risigt hår. Keratinbehandling kan också användas för att släta ut ett mycket lockigt hår. 

jackiessalong.com

Din frisör i Masthugget - Linné

031-126121

Keratinbehandling på Jackies Salong, Din Frisör i Masthugget - Linné, Göteborg.

Keratinbehandling

En keratinbehandling är en återuppbyggande behandling som ger ett slätt, mjukt och glansigt hår. Keratin är ett protein som finns naturligt i ditt hår. Vid en keratinbehandling tillförs extra keratin till håret, vilket lägger sig som ett stärkande skikt kring det skadade hårstrået yttersta fjällskikt. Ojämnheterna i hårstrået slätas ut och håret blir starkt, blankt och smidigt igen.

 

Keratinbehandling passar dig som vill släta ut, bygga upp och stärka ett slitet, frissigt och skadat hår. Men passar även bra för dig som vill släta ut ett mycket lockigt hår. En keratinbehandling håller i minst 5 månader vid användning av sulfatfria hårprodukter.

Professionell rakpermanent.jpg

Professionell rakpermanent

Professionell rakpermanent är för dig som tröttnat på plattången och istället vill ha ett glansigt och rakt hår som håller tvätt efter tvätt.

 

Behandlingen passar dig som vill ha ett mindre frissigt hår och mer kontroll på dina lockar.

Håret blir glansigt och mindre frissigt samt mer följsamt och lättarbetat av en professionell rakpermanent.

 

En professionell rakpermanent ger ett slätt, glansigt och rakt hår som håller i cirka 6-8 månader.

Frisör Jackies Salong, Fjällgatan 30, Masthugget, Linné, Göteborg.

VÄLKOMNA!

jackiessalong.com

Din frisör i Masthugget - Linné, Göteborg

031-126121

bottom of page